Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 200 de sancţiuni date de poliţiştii din Alba, în ultimele 24 de ore. Majoritatea, amenzi rutiere

Publicat

politie

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 35 de evenimente, au aplicat 171 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 18 infracţiuni. Poliţiştii vor acţiona, în continuare, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente ce pot afecta liniştea comunităţii.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au acţionat, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă, s-a intervenit la 35 de evenimente, din care 34 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Totodată, au fost constatate 18 infracţiuni şi au fost aplicate 171 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 37.890 lei, din care 13 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 156 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax