Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Aproape 2000 de locuitori din Baia de Arieş au rămas FĂRĂ CURENT electric, după o avarie la reţea

Publicat

curent stalp electrica Aproape 2000 de locuitori din Baia de Arieş au rămas, marţi, fără curent, din cauza unei avarii la reţeaua de distribuţie a energiei electrice. Potrivit ISU Alba, incidentul a fost anunţat de SDEE Electrica Alba, fără a se cunoaşte, deocamdată, cauza avariei.

„Pe raza localităţii Baia de Arieş a fost afectată o linie de 20 kV, cu 33 de puncte de transformare. 1933 de abonaţi au rămas fără energie electrică”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, începând cu ora 16:47, pe raza localității Baia de Arieș a fost remediată defecțiunea de pe linia de 20 Kv, cu cele 33 puncte de transformare.

 

UPDATE: Comunicatul SDEE Electrica Alba:

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (furtuni și ploi abundente) din data de 11.07.2017, în judeţul Alba au avut loc un număr mare de incidente în instalaţiile de distribuţie care ne aparţin, astfel:

La linia LEA 20 kV Baia de Arieş-Vidolm, au rămas nealimentate 33 de posturi de transformare, fiind afectate localitatile: Ocoliş, Poşaga, Sălciua, Baia de Arieş (Parţial). Intr-un interval de 3 ore a fost reluata furnizarea energiei electrice catre consumatori.

La linia LEA 6 kV Cugir-PT23, au rămas nealimentate 21 de posturi de transformare; în urma executării manevrelor necesare la ora 15.57 a fost alimentată parţial linia, punându-se sub tensiune 12 posturi de transformare, iar la ora 22.53, au fost alimentaţi toţi utilizatorii. Au fost afectate localităţiile: Feţeni, Râul Mic Cugir, Bucuru, Goasele, Faţa Fântânii, Bocşitura şi Valea Răchitei.

La  linia LEA 6 kV Cugir – PT 23 din cauza vegetatiei cazute  pe linie, au rămas nealimentate 6 de posturi de transformare fiind afectate localităţiile Bucuru, Goasele, Faţa Fântânii, Băcşitura şi Valea Râchitei.Intr-un interval de 2 ore a fost reluata furnizarea energiei electrice catre consumatori.

Echipele Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud – Sucursala Alba  au intervenit de fiecare dată imediat, acţionând prin manevrele executate pentru izolarea defectelor, remedierea defectelor şi reluarea furnizării energiei electrice în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate şi asigurăm consumatorii că în orice condiţii meteo, zi sau noapte, echipele noastre intervin prompt, obiectivul fiind restabilirea alimentării cu energie electrică, astfel încât disconfortul creat să fie minim”, transmite director Bogdan Medrea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax