Connect with us
Publicitate

BLAJ

Aproape 2000 de persoane și sute de mașini verificate de Poliție în Alba. Acțiuni în Blaj și Cugir cu luptători SAS și jandarmi

Publicat

Polițiștii din Alba au verificat aproape 2000 de persoane și sute de mașini, în județ, în contextul stării de alertă și pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID – 19. Au fost organizate acțiuni în Blaj și Cugir.

Potrivit Instituției Prefectului Alba, miercuri, 206 polițiști IPJ și 61 de polițiști locali au desfășurat misiuni specifice.

În județ, au fost verificate 1.983 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor privind izolarea / carantinarea sau circulația și au fost organizate trei acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate 237 de autovehicule și legitimate 436 de persoane.

Între orele 9.00 –13.00 și 16.00- 20.00, Poliția Municipiului Blaj a organizat o acțiune punctuală, pe raza municipiului și a comunelor limitrofe, pentru menținerea siguranței publice și prevenirea răspândirii Covid-19. Au fost verificate 438 de persoane aflate în izolare la domiciliu, 104 de locații de izolare, 177 de autovehicule și au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.980 de lei.

O astfel de acțiune a fost organizată și la Cugir, unde polițiștii au verificat 84 de persoane aflate în izolare, 39 de autovehicule, au legitimat 58 de persoane, au retras două certificate de înmatriculate și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.930 de lei.

La acțiuni, alături de polițiști, au participat luptători SAS, jandarmi și polițiști locali.

În contextul stării de alertă, polițiștii au acționat, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli, potrivit sursei citate.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba continuă să desfăşoare misiuni specifice în contextul pandemiei cu noul Coronavirus si in starea de alertă. Jandarmii asigură măsuri de pază şi protecţie la nivelul a unui centru de carantină, precum şi misiuni desfăşurate cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniu, mai precizează Instituția Prefectului Alba.

În ultimele 24 de ore, 60 de jandarmi au acţionat pe raza judeţului Alba, fiind angrenaţi în 46 de misiuni.

De asemenea, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Unirea” al Județului Alba (ISU au desfășurat 14 misiuni de decontaminare pentru echipajele proprii și ale Serviciul de Ambulanță Județean. ISU Alba asigură suportul operațional și fluxul informațional la nivelul Centrului Județean de Comandă și Coordonare a Intervenției (CJCCI), precum și transportul persoanelor suspecte/ confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 19 cadre ISU Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax