Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 300 de jandarmi și polițiști din Alba au dat amenzi de peste 45.000 de lei într-o singură zi. Ce abateri au constatat

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au avut în acest weekend o serie de activități pentru creșterea singuranței cetățenilor din județ. În mare parte acțiunile au vizat participanții la trafic, dar și alte fapte care ar putea deranja ordinea publică. 

Mai exact sâmbătă acțiunile de combatere și prevenire au avut loc cu peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu 93 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi “Avram Iancu” Alba.

Acțiunile au avut ca scop prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, faptelor antisociale și evenimentelor rutiere.

Efectivele participante la această acțiune au legitimat 1.188 de persoane și au verificat 757 de vehicule.

Cu ocazia acțiunilor au fost aplicate 244 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.075 de lei, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și au fost reținute 13 permise de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax