Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Aproape 300 de kg de struguri recuperate de polițiștii din Alba, din mâna hoților. Patru persoane sunt cercetate pentru furt calificat

Publicat

Într-o sigură zi, polițiștii au reușit să prindă în flagrant mai multe persoane în timp ce furau struguri, pe raza localităților Valea Lungă și Jidvei. Oamenii legii au recuperat cantitatea de 270 kilograme de struguri.

Luni, în jurul orei 11.00, poliţiştii din Jidvei au prins în flagrant o femeie care sustrăgea struguri dintr-o parcela cultivată cu viţă de vie, aparţinând unei ferme viticole din localitate. Pe acesteia, S.M.A. (25 de ani) din Jidvei, care a sustras 140 kg de struguri, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite.

În aceeași zi, la ora 21.40, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce patrulau pe DJ 142 K, la intrarea în comuna Valea Lungă, au prins în flagrant trei bărbaţi, de 20, 29 şi 61 de ani, toţi din comună, care transportau cu un autoturism cantitatea de 130 kg de struguri care au fost sustraşi dintr-o fermă aparţinând unei societăţi din comună.

Faţă de cei trei suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax