Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 300 de persoane vaccinate în județul Alba, în cea de-a doua zi a campaniei. Una dintre ele a prezentat dureri de cap

Publicat

Aproape 300 de persoane din județul Alba au fost vaccinate marți, 5 ianuarie 2021, în a doua zi a campaniei de imunizare anti-COVID. 

Potrivit biroului de presă al DSP Alba, au fost vaccinate 290 de persoane din sistemul medical județean.

Potrivit datelor transmise de centrele de vaccinare nici o doză nu a fost irosită.

La Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia au fost imunizate ieri 125 de cadre medicale (miercuri sunt programate să se vaccineze 180 de persoane); la Spitalul Municipal Aiud s-au vaccinat ieri 60 de persoane (miercuri sunt programate 77 de persoane); la Spitalul Municipal Blaj s-au imunizat ieri 40 de persoane iar azi sunt programate să se vaccineze alte 40 (dintre persoanele vaccinate luni, una a prezentat cefalee și dureri musculare care au cedat însă la analgezice).

La Spitalul Municipal Sebeș s-au vaccinat marți 35 de persoane iar pentru azi, 6 ianuarie, sunt programate alte 35; la Spitalul Orășenesc Cugir s-au înregistrat marți 30 de vaccinări, alte 30 de persoane fiind programate pentru azi. La Abrud și Câmpeni ieri nu au avut loc vaccinări anti-COVID. La Spitalul Orășenesc Câmpeni sunt progranate să se imunizeze azi 5 persoane.

Având în vedere ritmul susținut de vaccinare de la nivelul județului, ieri a fost lansată o nouă comandă iar azi-noapte la ora 3.00 la DSP Alba a sosit a doua tranșă de vaccinuri anti-COVID marca Pfizer.

Este vorba despre 131 de flacoane totalizând 655 de doze ce vor fi utilizate tot pentru prima fază a vaccinării, dedicată personalului medical.

Distribuția acestora către centrele de vaccinare a început azi-noapte și s-a încheiat în această dimineață, astfel: Spitalul de Urgență Alba Iulia – 320 de doze;Spitalul Municipal Aiud – 105 doze; Spitalul Municipal Blaj – 90 de doze; Spitalul Municipal Sebeș – 85 de doze; Spitalul Orășenesc Cugir – 30 de doze; Spitalul Orășenesc Câmpeni – 15 doze; Spitalul Orășenesc Abrud – 10 doze.

Sursă: DSP Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax