Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 300 de șoferi amendați pentru viteză în ALBA, în 2 zile. Zeci de conducători auto au rămas fără permise

Publicat

Polițiștii din Alba au sancționat aproape 300 de șoferi pentru viteză, în ultimele două zile. De asemenea, alți 40 au rămas fără permise. Amenzile aplicate în weekend au fost de circa 120.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 25 – 26 ianuarie, polițiștii din Alba au aplicat 479 de amenzi și au intervenit la 63 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Au fost constatate 33 de infracţiuni şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 125.325 lei, din care 457 privind circulaţia pe drumurile publice, 16 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative. Dintre sancțiunile la regimul rutier, 285 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză. 

Au fost reţinute 40 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Șase permise au fost pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și alte șase pentru depășirea, cu peste 50 de kilometri/oră, a limitei maxime de viteză.  

Dintre infracțiuni, 14 au fost constatate în flagrant. Totodată, polițiștii au luat măsura reținerii față de două persoane. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax