Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Aproape 300 de sportivi din Alba Iulia, premiați de Primărie pentru rezultatele din 2019. Proiect la vot în Consiliul Local

Publicat

2 Cupe si medalii

Aproape 300 de sportivi și antrenori din Alba Iulia vor fi premiați de Primărie, pentru rezultatele obținute la competițiile din 2019, asta dacă va fi aprobat un proiect în acest dens de către consilierii locali, la următoarea ședință de CL.

Este vorba despre 295 de sporitivi și antrenori care au participat la competiții județene, naționale, europene sau mondiale.

Aceștia vor fi premiați de Primăria Alba Iulia cu premii cuprinse între 150 de lei și 500 de lei, iar suma totală este de 64.700 de lei.

Sportivii premiați activează în mai multe ramuri precum: ateltism, powerlifting, înot, karate, judo, fotbal, box, bridge, dans sportiv, taekwondo, polo, șah sau tenis.

Lista cu sportivii premiați și pentru ce rezultate au obținut în 2019, poate fi consultată aici.

Decizia de premiere a sportivilor stă în votul consilierilor locali ai Municipiului Alba Iulia, la următoarea ședință de consiliu, din 25 august.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 20.08.2020 at 13:41

    Bravo ma, premiati niste antrenori de baschet care nu au echipa si un jucator de tenis de camp de la Dinamo. Cine vi i-a bagat pe gat ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax