Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 40 de metri cubi de lemn confiscat și amenzi pentru doi bărbați din Apuseni, pentru operaţiuni ilegale

Publicat

Operaţiunile ilegale cu lemn sunt încă, în Munții Apuseni, unul dintre punctele de atenție pentru polițiști. Aceștia au amendat încă doi bărbați din Cîmpeni și Avram Iancu, pentru că transportau mai mulți metri cubi de lemn fără a putea dovedi proveniența sau destinația mărfii.

În data de 17 ianuarie, poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu specialişti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au organizat o acţiune de combatere a ilegalităţilor silvice în zona Munţilor Apuseni.

În cadrul acestei acţiuni, pe DJ 762, pe raza localităţii Bogdăneşti, a fost depistat P.V.I., de 36 de ani, din Cîmpeni, care transporta cu o autoutilitară 17 metri cubi de material lemnos de esenţă răşinoasă, pentru care nu a putut prezenta documente legale de transport.

În localitatea Avram Iancu a fost depistat M.F.O., de 28 de ani, în timp ce transporta 19 metri cubi de material lemnos, fără a poseda documente legale de însoţire a mărfii.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1, lit. b din Legea 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax