Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 400 de conducători auto au fost amendați în Alba pentru că nu au purtat centura de siguranță. Recomandările polițiștilor

Publicat

Peste 390 de conducători auto au fost sancționați pentru că nu au purtat centura de siguranță.  Polițiștii atrag atenția cu privire la importanța utilizării acesteia. Nu doar că mărește șansa de supraviețuire în cazul unui accident rutier, purtarea centurii de siguranță poate reduce și gravitatea rănilor produse ocupanților unui autovehicul.

Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfășurat, în perioada 4-10 aprilie, activități în cadrul acţiunii Roadpol Seatbelt, în scopul prevenirii și combaterii a încălcării normelor privind  utilizarea centurii de siguranță sau a dispozitivelor de retenție omologate.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 1.658 de autovehicule și au fost aplicate 426 de  sancțiuni contravenţionale, din care 396 au fost aplicate pentru nefolosirea centurilor de siguranță.

Alte 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tonajul

    marți, 12.04.2022 at 22:09

    Cate camioane care depaseau tonajul maxim admis pt rulajul pe drumurile publice ati amendat ? Niciunul ? Atunci, nu ati facut NIMIC !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax