Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 400 de PERCHEZIŢII şi măsuri asigurătorii de 6 milioane lei, într-o săptămână. Acţiunile poliţiştilor specializaţi în investigarea infracţiunilor economice

Publicat

perchezitii A fost săptămână plină pentru poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice. Au efectuat aproape 400 de percheziţii şi au pus măsuri asigurătorii în valoare de 6 milioane lei.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 4 – 10 noiembrie a.c., în urma activităţilor desfăşurate sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au constatat 50 de infracţiuni economice.

De comiterea acestor fapte sunt bănuite 30 de persoane.

Poliţiştii au constatat 18 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, 10 infracțiuni de evaziune fiscală și o complicitate la această infracțiune, 6 infracțiuni prevăzute de Codul Vamal și 3 înșelăciuni, transmite IGPR.

De asemenea, polițiștii au constatat și 3 infracțiuni de luare de mită, 2 delapidări, un fals intelectual, 2 abuzuri în serviciu, o infracțiune prevăzută de Codul Fiscal, și o infracțiune prevăzută de Legea nr. 656/2003 privind spălarea banilor.

În această perioadă, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat 367 de  percheziţii domiciliare, au pus în aplicare 36 de mandate de aducere şi au aplicat măsuri asigurătorii în valoare de peste 6.000.000 de lei.

Totodată, au aplicat 116 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 21.149 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax