Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 70 de profesori din Alba au fost nemulțumiți de notele de la TITULARIZARE și au depus contestații. Rezultatele finale vor fi afișate joi

Publicat

Un număr de 69 de profesori din cei 464 de candidaţi care au susținut examenul de titularizare sunt nemulțumiți de notele primite și au depus contestație. Cele mai multe s-au înregistrat la Limba și literatura română. Rezultatele finale se vor afișa joi, pe site-ul ministerului.

Din cei 464 de candidați care au susținut examenul de titularizare, un număr de 69 au fost nemulțumiți de nota primită și de depus contestație. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Alba, cele mai multe contestații (12) s-au înregistrat la Limba și Literatura Română, 11 educatoare s-au declarat nemulţumite de note, iar pentru învățători au fost formulate 10 contestaţii, la matematică 5 și la educație fizică și sport 5.

Contestaţiile vor fi soluţionate pe 7 august, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 8 august.

După aflarea rezultatelor finale, în zilele de 9 și 12 august va avea loc repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată, ce se desfăşoară în centrele de concurs. De asemenea, în 14 august va avea loc repartizarea candidaților pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată.

Reamintim faptul că în județul Alba din cei 464 de candidați, 42,7% au reușit să obțină notă de trecere care să le permită să se titularizeze pe unul dintre cele 76 de posturi scoase la concurs. Un procent de 78,5% din totalul candidaților au obținut peste nota 5, ceea ce le permite să obțină un post de suplinitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax