Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 800 de fermieri din Alba, vizați de controale APIA. Ce urmăresc inspectorii

Publicat


apia alba iulia

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) desfăşoară controlul pe teren al cererilor unice de plată depuse în campania 2019. În județul Alba sunt vizați 777 de fermieri. Inspectorii vor verifica respectarea normelor, a cerințelor minime și specifice aferente schemelor de sprijin în sectorul vegetal și în sectorul zootehnic.

Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu 1 iulie efectuează controlul la fața locului pentru cererile unice de plată eșantionate în acest scop, aferente Campaniei 2019.

Astfel, eșantionul extras din baza de date APIA la nivelul județului Alba conține un număr total de 777 fermieri pentru care se vor verifica respectarea normelor de ecocondiționalitate, a cerințelor minime și specifice aferente schemelor de sprijin în sectorul vegetal și în sectorul zootehnic.

Reprezentanții APIA reamintesc faptul că în conformitate cu art. 1 din Ordinul ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 69/2019, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) are obligația ca în perioada 1 iulie – 1 octombrie 2019 să efectueze controlul la fața locului pentru cererile unice de plată eșantionate în acest scop.

Fermierii sunt rugați să pregătească următoarele documente pentru a le pune la dispoziția inspectorilor:

  • caiete de agromediu – pentru campaniile 2015, 2016, 2017, 2018 și 2019, în funcție de primul an de angajament
  • borderou cu evidența îngrășămintelor organice distribuite în afara fermei exploatației agricole
  • plan pentru ferma vegetală
  • plan de fertilizare
  • registrul individual al exploatației
  • registrul de evidență a tratamentelor cu produse de protecția plantelor
  • chitanțe, facturi – dacă este cazul, etc.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Acțiune de amploare a polițiștilor la centrele de fier vechi și în trenurile de persoane și marfă

Publicat

fier vechi

În perioada 13 – 14 noiembrie 2019, peste 2.500 de polițiști de la transporturi, ordine publică și rutieră acționează pentru prevenirea și combaterea furturilor de componente de la infrastructura critică (transportul feroviar, telecomunicaţii, aprovizionarea cu electricitate, petrol şi gaze naturale, transport şi depozitare carburant, etc.), a faptelor săvârșite cu violență, depistarea migranţilor ilegali şi verificarea […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Un adolescent din Cugir, trimis din nou în judecată pentru tâlhărie. A bătut un bărbat și i-a furat banii din buzunar

Publicat

politie mascati

Un tânăr din Cugir își ”petrece” adolescența prin sălile de judecată și în închisoare. S.M., a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, după ce a bătut și furat 1.300 de lei din buzunarul unui bărbat. Tânărul are pe numele său mai multe dosare penale pentru furt și tâlhărie, ba chiar și condamnări. Potrivit procurorilor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook Pay, nou sistem de plată online pe rețeaua socială, pe Messenger, Instagram și pe WhatsApp

Publicat

Facebook a lansat, marți, în SUA, Facebook Pay, un sistem de plăți online pe rețeaua socială de bază, pe Messenger, Instagram și pe WhatsApp. Compania lui Mark Zuckerberg spune că Facebook Pay oferă „o experiență de plată convenabilă, sigură și consecventă”. Utilizatorii folosesc deja plățile prin aplicațiile Facebook pentru a face cumpărături, donații și a-și […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

CNAIR se spală pe mâini în cazul sentinţei privind oprirea lucrărilor pe Autostrada Sebeş-Turda: ”De vină este constructorul”

Publicat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) susţine că situaţia determinată de blocarea prin sentinţă judecătorească a lucrărilor la Autostrada Sebeş – Turda, în punctul de lucru de la Oarda de Sus, este exclusiv problema antreprenorului. Asta după ani întregi în care instituția a ignorat apelurile oamenilor și i-a lăsat ”exclusiv” în grija constructorului. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate