Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape 800 de permise de conducere, reținute de Poliție, în 8 martie. Amenzi de 3,5 milioane lei

Publicat

Polițiștii au reținut duminică, 8  martie, aproape 800 de permise de conducere și au dat amenzi de 3,5 milioane lei. Aceștia au intervenit la peste 2.800 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Potrivit IGPR, polițiștii au constatat, duminică, 826 de infracțiuni, 163 de persoane fiind depistate în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 40 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.320 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.591.990 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 21.066  de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au constatat 158 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 775 de permise de conducere și au fost retrase 213 certificate de înmatriculare.        

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

sursă: politiaromana.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax