Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproape jumătate dintre voucherele suplimentate în Programul „Rabla”, rezervate de persoanele fizice. Câte mai sunt disponibile

Publicat

rabla 2

Aproape jumătate din cele 30.000 de vouchere suplimentate în Programul „Rabla” pentru persoane fizice au fost înregistrate în sistemul informatic al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) în mai puţin de o săptămână de la alocarea bugetului suplimentar, se precizează într-un comunicat al instituţiei.

Potrivit AFM, la mai puțin de o săptămână de la suplimentarea bugetului alocat pentru Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național – Programul Rabla Clasic, care a avut loc în data de 17 septembrie, începând cu ora 12:00, în sistemul informatic al Administrației Fondului pentru Mediu au fost înregistrate aproximativ 11.000 de rezervări, din partea persoanelor fizice.

„Conform centralizării, vineri, 21 septembrie, mai sunt disponibile aproximativ 15.000 prime de casare pentru persoanele fizice”, au transmis reprezentanții AFM, pe pagina de Facebook a instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax