Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aproximativ 100 de copii defavorizați au putut viziona un film de animație, în proiecție specială, la Cinema Colours din Alba Mall

Publicat

cinema 4Sâmbătă, 20 decembrie, Cinema Colours în colaborare cu Crucea Rosie, filiala Alba Iulia și ONG-ul Clubul Leo au organizat o acțiune umanitară menită să bucure în prag de sărbători aproximativ 100 de copii defavorizați, proveniți din diferite centre de plasament.

Cei aproximativ 100 de copii au beneficiat începând cu ora 09.30 de o proiecție specială a filmului de animație “Paddington”.

Totodată, aceștia au primit gratuit popcorn din partea organizatorilor, pentru a-i face să se simtă în centrul atenției și să uite de lipsurile de care au parte.

“Ne bucurăm că avem posibilitatea de a aduce un zâmbet pe fețele unor copii deosebiți, dar care au o situație materială mai dificilă sau sunt privați de căldura unei familii”, a declarat administratorul Cinema Colours, Adrian Cojocaru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax