Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Aproximativ 200 de elevi din Ighiu au fost premiați la finalul concursului „Cei mai buni dintre cei buni”

Publicat

În jur de 200 de elevi ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu au fost premiați de către primarul comunei în urma concursului „Cei mai buni dintre cei buni”.

La finalul ediției cu numărul trei a concursului „Cei mai buni dintre cei buni”, cei aproximativ 200 de elevi participanți ai Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu au fost premiați de către primarul localității, Traian Rusu și prefectul județului Alba, Nicolae Albu.

Concursul a fost organizat de către Biblioteca Comunală Ighiu, în colaborare cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Ighiu.

În cadrul concursului elevii și-au testat cunoștințele în domenii precum română, matematică, engleză, franceză, istorie și mai nou, fizică și religie.

Premiile oferite elevilor și cadrelor didactice implicate în proiect au ajuns la o valoare cumulată de 30.000 de lei.

„Sunt foarte mândru de performanțele lor și îi felicit încă o dată din toată inima pe ei, pe părinții acestora pentru aleasa educație, dar și pe cadrele didactice care i-au coordonat și îndrumat”, a declarat primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, la festivitatea de premiere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax