Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aprozarul Virtual, inițiativă a Primăriei Ciugud, extins la nivel național. Cum se pot vinde și cumpăra produse

Publicat

Aprozarul Virtual, platforma on-line lansată inițial pentru a sprijini producătorii locali din comuna Ciugud, devine național și este pus, gratuit, la dispoziția micilor producători români pentru a-și vinde produsele în timpul crizei.

Fiecare producător, din orice colț al țării, va putea să se înscrie gratuit în platforma on-line și va avea propriul său aprozar virtual unde va putea adăuga fotografii cu produse, va putea completa oferte sau actualiza continuu stocul de marfă. Fiecare comunitate sau administrație locală din România va putea să aibă propria piață virtuală, unde micii producători vor putea să își promoveze mărfurile și să interacționeze cu clienții, transmit reprezentanții Primăriei Ciugud.

La rândul lor, cumpărătorii vor avea la dispoziție posibilități multiple prin care să își aleagă produsele dorite, dar și posibilitatea de a-și găsi producătorii cei mai apropiați de zona în care locuiesc. Cumpărătorul va putea lăsa mesaje cu aprecieri privind produsele cumpărate și totodată va putea recomanda aceste produse și către prietenii sau cunoscuții săi, potrivit sursei citate.

Vedeți Aprozarul Virtual, AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate