Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

APULUM BIKE FEST la Alba Iulia: motoare și concerte rock. PROGRAM – Overburn, Altar, ZOB, Gili Barbu și The Rock- AC/DC Tribute

Publicat

A doua ediție APULUM BIKE FEST începe vineri, la Alba Iulia. Sute de motocicliști din toată România, din Balcani și din întreaga Europă își stabilesc, pentru două zile, cartierul general în zona restaurantului Panoramic, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Creat pentru a populariza fenomenul moto dar și pentru a-i ajuta pe toți participanții la trafic să conștientizeze importanța și particularitățile prezenței motocicliștilor pe șosele, APULUM BIKE FEST este, în același timp, și cel mai bun motiv de întâlnire și socializare între motocicliștii activi si cei care își doresc să urce, la un moment dat, în șa, dar și pentru iubitorii muzicii rock.

APULUM BIKE FEST la Alba Iulia. PROGRAM

Vineri, 6 septembrie, la ora 12, începe a doua ediție APULUM BIKE FEST – evenimentul care unește spirite libere, pasiuni fără margini și un stil de viață în afara convențiilor și standardelor.

Seara de vineri începe devreme, la 18.30, cu un show live marca Gili Barbu și continuă, până târziu în noapte, cu trei concerte, susținute de Dublu Click, Sukar Nation și Altar.

Choppere sau cruisere, motociclete de oraș, sport sau enduro, toate se vor încolona sâmbătă, la ora 12, pentru o paradă moto ce va pleca de la Panoramic și va străbate orașul pentru a-i saluta pe albaiulieni, dar și pentru a promova dreptul tuturor, motocicliști, șoferi, bicicliști sau pietoni, la respect în trafic.

APULUM BIKE FEST la Alba Iulia – Traseul paradei:

• Ora 12.00: plecare de la Panoramic Bar&Grill Strada Valea Popii Strada Nazareth Ilith Strada Varese Calea Motilor Bulevardul Revolutiei 1918 Strada Gheorghe Pop de Basesti Bulevardul 1 Decembrie 1918 Strada Unirii spre giratoriul de la Universitatea 1 Decembrie și retur Bulevardul Horea Calea Motilor Str Tudor Vladimirescu Bulevardul Republicii Calea Motilor Strada Varese Strada Nazareth Ilith Strada Valea Popii Panoramic Bar&Grill.

Seara de sâmbătă, 7 septembrie, va aduce pe scena de la Panoramic trei dintre cele mai în vogă nume din rock-ul momentului în România: Overburn, ZOB și The Rock- AC/DC Tribute.

Participarea la toate concertele și evenimentele cuprinse în a doua ediție APULUM BIKLE FEST este gratuită.

Duminică, la prânz, motoarele se vor tura din nou, însă de data aceasta pentru drumul înapoi, spre casă.

“Prima ediție de Apulum Bike Fest a fost un test și pentru noi. Am creat festivalul din dorința de a diversifica oferta de evenimente din oraș dar și pentru a atrage noi categorii de turiști.

Rezultatul? Mult peste estimările și așteptările noastre cele mai optimiste, așa că ediția de anul acesta, a doua, a venit în cel mai firesc mod.

Iar Alba Iulia a devenit un reper pentru comunitatea, din ce în ce mai numeroasă, a motocicliștilor din România.

Vă invit cu drag în zona Panoramic, să le ascultăm poveștile, să ne bucurăm de concerte și de acel spirit liber care e asociat cu bikerii din toată lumea” a transmis Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Apulum Bike Fest este un eveniment al Primăriei municipiului Alba Iulia, inclus în calendarul oficial anual de evenimente al Centrului Cultural Palatul Principilor Alba Iulia și organizat în parteneriat cu Apulum Bikers și Ravine Brothers, cu sprijinul logistic al sponsorilor Achimoto, Andrea Martin, Creative Concept Advertising, Gamma Axial, Mercur, Metal Poetry, MotoBoom și SandreMoto.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate