Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arena Alba Iulia – Olimpia Aiud, meci întrerupt de arbitri, în minutul 59. Vezi filmul evenimentelor

Publicat

Haos la Mihalț! În minutul 59 al partidei, centralul Dan Monea pune capăt meciului după îmbrâncelile produse din cauza anulării unui gol. Unul dintre tușieri a fost lovit cu piciorul în burtă, iar centralul a fost luat de gât de către David Florea. În cealaltă partidă a etapei, Inter Ciugud a învins în extremis Dalia Sport Daia Română cu scorul de 4-3, după ce oaspeții au condus în trei rânduri. După această victorie, gazdele sunt aproape de evitarea retrogradării.

În minutul 55 al partidei de la Mihalț, la scorul de 0-1, Arena Alba Iulia marchează în poarta aiudenilor și egalează. Arbitrul tușier Alexandru Viorel Roșu, împreună cu Dan Monea validează golul, dar oaspeții contestă pentru un motiv de offside. După câteva discuții între cei doi arbitri, aceștia hotărăsc faptul că golul a fost incorect și reîntorc decizia. După ce arbitrul de centru indică offside, jucătorii Arenei Alba Iulia sar ca arși, iar, după niște discuții David Florea (Arena Alba Iulia, „Florea Grup” Alba Iulia) îl prinde de gât pe arbitrul Dan Monea.

Citeşte mai multe detalii, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax