Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Arest la DOMICILIU pentru tânărul din Alba suspect că a violat o fetiță. Judecătorii au refuzat arestarea preventivă

Publicat

Tânărul de 19 ani din localitatea Vinerea, cercetat pentru că a violat o minoră de 12 ani, a fost arestat la domiciliu. Deși procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Alba Iulia au cerut arestarea preventivă a acestuia, judecătorii instanței au respins propunerea și au impus-o pe cea la domiciliu. 

S .G. Alin va sta în arest la domiciliu în următorea perioadă și este obligat să nu părăsească locuința. De asemenea nu are voie să comunice cu minora în cauză sau cu familia acestuia.

Reaminim că luni polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de viol. Acesta ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, să întrețină cu el raporturi sexuale.

Mai exact, potrivit IPJ Alba, la data de 21 iunie 2020, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Vinerea, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

”respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. (…) dispune arestarea la domiciliu a inculpatului(…) fără antecedente penale, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.06.2020, până la data de 21.07.2020, inclusiv” se arată în decizia pe scurt a Judecătoriei Alba Iulia din data de 22 iunie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax