Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arest preventiv pentru bărbatul din Ocna Mureș care a distrus cu un topor bunuri din locuința unei femei

Publicat

arestat, catuse

Arest prevenitv de 30 de zile pentru bărbatul din Ocna Mureș care a intrat cu un topor în casa unei femei din aceiași localitate și a distrus geamurile, ușa și mobilierul din locuință. El este cercetat de către procurorii de pe lângă Judecătoria Aiud pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, viloare de domiciliu și tâlhărie.

Potrivit IPJ Alba la data de 18 iunie, bărbatul de 48 de ani, din Ocna Mureş, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi tâlhărie a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Procurorul de caz a reţinut în sarcina bărbatului şi infracțiunea de ultraj, întrucât, cu ocazia intervenţiei poliţiştilor pentru imobilizarea lui, acesta le-ar fi adresat injurii şi ameninţări.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că la data de 17 iunie, în jurul orei 10,00, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată, prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, pe strada Crângului din oraş, un bărbat face scandal şi se manifestă violent.

La locul incidentului s-a deplasat, imediat, o patrulă de siguranţă publică, iar poliţiştii au constatat că un bărbat de 48 de ani, din Ocna Mureş, având asupra sa un topor, a pătruns într-o locuinţă ce aparține unei femei din Ocna Mureş şi a distrus uşa, geamurile şi mobilierul.

În sprijinul poliţiştilor din Ocna Mureş au intervenit poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, reuşindu-se imobilizarea şi conducerea la sediul poliţiei a persoanei violente.

În urma verificărilor efectuate,polițiștii au constatat că, în dimineaţa aceleiaşi zile, bărbatul ar fi distrus două contoare de gaz amplasate pe strada Poet Andrei Mureşan din Ocna Mureş şi l-ar fi agresat pe un bărbat în vârstă de 69 de ani căruia i-ar fi sustras un pachet de ţigări.

Poliţiştii au luat, faţă de agresor, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax