Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AREST preventiv pentru bărbatul din Vidra care și-a amenințat vecinul cu moartea și a încercat să îi dea foc la casă

Publicat

politie mascati

Bărbatul din Vidra cercetat pentru amenințare, distrugere și tentativă la distrugere va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Bărbatul de 43 de ani, din comuna Vidra, reținut la data de 24 februarie de polițiștii Postului de Poliție Vidra, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tentativă de distrugere a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni. 

Parchetul l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că la data de 24 februarie 2020, polițiștii Postului de Poliție Vidra au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din comuna Vidra, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tentativă de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de duminică, 23 februarie, l-ar fi amenințat pe un vecin că o să-i ucidă familia și că o să-i dea foc la casă.

În noaptea de 23/24 februarie, bărbatul ar fi aruncat sticle cu benzină înspre casa vecinului său, fără a reuși să provoace un incendiu și ar fi spart cu pietre geamurile locuinței.

Fapta a fost reclamată poliției de către victimă, în după amiaza zilei de 24 februarie, iar imediat după sesizare, polițiștii l-au reținut pe bărbatul agresiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax