Contacteaza-ne si pe
Publicitate

AIUD

Arest preventiv pentru tâlharii din Hopârta. Au intrat peste un bătrân în casă, l-au bătut și i-au furat 30 de lei

Publicat

catuse

Doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile fiind cercetați pentru tâlhărie. Aceștia au intrat în casa unui bătrân din Hopârta pe care l-au amenințat cu un cuțit, l-au bătut și i-au furat 30 de lei și un telefon mobil.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 12 martie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud i-au identificat şi reţinut pe doi bărbaţi, de 38 şi 26 de ani, primul din judeţul Bihor, iar cel de-al doilea din comuna Hopârta, judeţul Alba, ca persoane bănuite de săvârșirea unei fapte de tâlhărie sesizată poliţiei marţi dimineaţa.

Luni seara, cei doi ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unui bărbat de 83 de ani, din comuna Hopârta pe care, prin violenţă şi sub ameninţarea cu un cuţit, l-ar fi deposedat de suma de 30 de lei şi de telefonul mobil.

Miercuri, Judecătoria Aiud a dispus cererea de arestare preventivă formulată de către procurorii de pe lângă Parchetul Judecătoriei Aiud.

”În baza art. 226 alin.1 C.pr.pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. În baza art. 226 alin. 2 raportat la art. 223 alin. 2 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului ? G. A.-C., pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 13.03.2019 până la data de 11.04.2019 ora 24,00 inclusiv. În baza art. 226 alin. 2 raportat la art. 223 alin. 2 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului ? H. E., pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 13.03.2019 până la data de 11.04.2019 ora 24,00 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Dispune plata din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor apărătorilor din oficiu, avocat Rancea Ramona, pentru inculpatul G. A. C., în cuantum de 313 lei şi avocat Toma Ovidiu, pentru inculpatul H. E., în cuantum de 313 lei, sume care vor rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa Camerei de Consiliu azi, 13.03.2019, ora 16.25.” se arată în decizia Judecătoriei Aiud. 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: INCENDIU în localitatea Măhăceni. Pompierii intervin pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit luni seară la o anexă gospodărească din localitatea Măhăceni din comuna Unirea.  UPDATE: Potrivit ISU Alba, incendiul se manifestă pe aproximativ 4 mp la nivelul anexei gospodărești, se intervine în continuare pentru lichidarea acestuia cu o singură autospecială. Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale pentru stingerea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

De ce ne doare capul primăvara. Ce este astenia și ce alte boli apar în acest sezon

Publicat

d

Aşteptată cu nerăbdare, primăvara vine cu numeroase probleme de sănătate. Este un anotimp cunoscut pentru asteniile asociate numelui său. Însă pot avea de suferit şi cei care au boli cronice, şi cei ale căror organisme sunt slăbite la ieşirea din iarnă. Astenia de primăvară nu este o boală, ci un cumul de stări fiziologice, normale, […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

PUZ-ul pentru zona de agrement de pe malul Mureșului de la Alba Iulia, la vot în Consiliul Local

Publicat

mures

Consilierii Locali din Alba Iulia vor avea de votat în următoarea ședință de Consiliu Local, documentația pentru introducerea în intravilan a 14.018 metri pătrați, în Partoș pe malul râului Mureș, între podul rutier şi cel de cale ferată. Terenul este necesar pentru amenajarea unei zone de agrement și debarcader. În cadrul proiectului, opt localităţi vor […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bani sau tichete de masă pe vouchere de vacanţă nefolosite. Proiect legislativ

Publicat

bani lei monede

Pentru voucherele de vacanţă nefolosite, angajaţii ar putea primi în schimb contravaloarea lor în bani sau tichete de masă. Prevederea este menţionată într-o propunere legislativă iniţiată de un deputat ALDE. Iniţiatorul vrea ca firmele să fie obligate să-şi despăgubească în acest fel salariaţii. El aduce ca argument un studiu GfK, potrivit căruia tichetele valorice reprezintă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate