Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arestat preventiv în cazul mai multor furturi din locuinţe din Alba Iulia. Tânărul din Câmpia Turzii ajunge după gratii

Publicat

Miercuri, în urma prezentării în faţa magistraţilor de la Judecătoria Alba Iulia, suspectul principal în cazul furturilor din mai multe locuinţe de pe raza municipiului Alba Iulia, tânărul de 32 de ani din Câmpia Turzii care a fost reţinut marţi de poliţiştii din Alba, a primit mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru complicele lui, în vârstă 22 de ani, din Câmpia Turzii, Parchetul de pe lânga Judecătoria Alba Iulia a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe 30 de zile.

Reamintim că cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba, marţi, în urma unor percheziţii în Câmpia Turzii, unde au fost găsite mai multe bunuri pe care aceştia le-au furat din mai multe locuinţe din Alba Iulia. Pe lângă ceasuri, bijuterii şi laptop-uri cei doi au mai furat şi bani. Prejudiciul se ridică la aproximativ 25.000 de lei.

Miercuri, cei doi supecţi au fost prezentaţi la Judecătoria Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă a lui Alexandru B. (32 de ani) pentru o perioadă de 30 zile.

Alexandru B. este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea, în cursul anilor 1997-2004. Acest a mai fost încarcerat pentru comiterea de infracţiuni de furt şi distrugere. Tot pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, bărbatul a fost condamnat în Franţa, la pedeapsa închisorii, de unde s-a eliberat în anul 2013.

Față de celălalt suspect, respectiv Mircea P. (22 de ani), Parchetul de pe lânga Judecătoria Alba Iulia a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile.

Citeşte şi FOTO|VIDEO: Suspecţi de furturi din locuinţe din Alba Iulia, reţinuţi de poliţişti. Doi tineri din Câmpia Turzii au sustras bijuterii, laptopuri şi bani

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax