Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ARESTAT preventiv pentru tâlhărie. Tânărul din Scărişoara care i-a furat geanta unei vârstnice, pe marginea DN75, stă după gratii 30 de zile

Publicat

arestat_catuse Tânărul de 28 de ani din Scărişoara, reţinut pentru tâlhărie, va fi cercetat în stare de arest preventiv, 30 de zile. Acesta a ajuns după gratii după ce a tâlhărit o bătrână, pe marginea DN75, în Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 10 iunie, P.V. (28 de ani), din comuna Scărişoara, reţinut joi de poliţiştii Postului de Poliţie Scărişoara, pentru tâlhărie comisă asupra unei femei de 73 de ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi ulterior judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Reamintim că în 9 iunie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Scărişoara au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 73 de ani, din comuna Gârda de Sus, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe marginea drumului naţional 75, pe raza comunei Scărişoara, a fost abordată de un bărbat care a agresat-o şi i-a sustras poşeta în care avea 751 de lei şi documentele de identitate.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificată persoana bănuită de comiterea ei, P.V., de 28 de ani, din comuna Scărişoara, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la victimă.

Vezi şi Tâlhărie pe marginea DN75, în Apuseni. Tânăr din Scărişoara REŢINUT, după ce i-a furat unei femei de 73 de ani geanta cu bani şi documente

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax