Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arestat preventiv pentru tentativă de viol. A acostat o minoră pe stradă şi a dus-o cu forţa lângă staţia de epurare din Teiuş

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Teiuş a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol, după de a acostat şi forţat o minoră de 16 ani să meargă în locul numit „Balta Laghi”, pentru a întreţine raporturi sexuale cu el. Fata a strigat după ajutor, iar o persoană a sesizat poliţiştii, care i-au găsit înainte de a se petrece fapta.

Joi seara, la ora 23.50, prin apelul de urgenţă 112, o persoană din oraşul Teiuş, a sesizat Poliţia oraşului Teiuş, despre faptul că din locul numit „Balta Laghi”, din Teiuș, situata in apropierea Stației de Epurare, se aude o femeie care strigă după ajutor.

Imediat, poliţiştii s-au deplasat în locul indicat, iar la o distanţă de aproximativ 150 metri de drum, pe marginea unui canal de apă, a fost găsită victima, o minoră de 16 ani, din judeţul Alba şi suspectul Vasile O. de 21 ani, domiciliat în Teiuș, ambii întinşi la pământ.

Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că victima a fost acostată pe stradă şi dusă cu forţa de suspect în locul unde a fost găsită de poliţişti, unde acesta i-a cerut să întreţină raporturi sexuale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care, faţă de Vasile O. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol şi lipsirea de libertate în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eduard

    vineri, 03.05.2013 at 16:41

    Pai daca a obligato sa intretina rapoarte sexuale.. e viol nu tentativa !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax