Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ARESTAŢI preventiv, după ce au furat două maşini din comuna Bucerdea Grânoasă. Patru tineri riscă pedepse cu închisoarea

Publicat

arestat, catuse Patru tineri din comuna Bucerdea Grânoasă riscă pedepse cu închisoarea după ce au furat două autoturisme ale localnicilor şi s-au plimbat prin localitate. Aceştia au fost arestaţi preventive, prin decizie a Judecătoriei Blaj.

Cei patru au intrat în vizorul Poliţiei după ce un localnic a anunţat că i-a dispărut maşina din curtea casei. Oamenii legii au găsit autoturismul abandonat într-un şanţ, la câteva străzi distanţă. În urma cercetărilor, i-au identificat pe cei patru inculpaţi, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, toţi din comună. Maşina fusese condusă de unul dintre ei, S.C.R., de 19 ani, care nu posedă permis de conducere şi care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Vezi şi Patru tineri din comuna Bucerdea Grânoasă, cercetați pentru furt. Au sustras două maşini şi au produs accident

Poliţiştii au continuat cercetările şi au descoperit că tinerii în cauză sunt bănuiţi şi de comiterea altui furt de autoturism, din aceeaşi localitate, folosindu-se de împrejurarea că autoturismul a fost lăsat în garajul locuinţei păgubitului, fără ca uşa garajului şi poarta locuinţei, să fie asigurate.

Cei patru tineri s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar, în plus, S.C.R., pentru conducere fără permis.

Joi, 29 octombrie, aceştia au fost prezentaţi de către procurori, Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a dispus cercetarea lor, în stare de arest preventiv, pe numele celor patru tineri fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax