Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Arestați preventiv după ce au furat mai multe scule și cabluri din case în construcție și pivnițe, în valoare de 9.500 lei

Publicat

Un minor și un tânăr din Alba Iulia au fost arestați preventiv după ce au fost indetificați ca principalii suspecți de comiterea mai multor furturi din locuințe, case în contrucție, pivnițe și anexe în ultimul an. Aceștia au provocat un prejucidiu de 9.500 lei.

În data de 4 octombrie 2013, N.R., de 16 ani şi D.P.C., de 29 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale iar cei doi învinuiţi au fost prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa de Judecată a admis propunerea unităţii de parchet şi a dispus faţă de N.R. măsura arestării preventive pentru o perioadă de 19 zile iar faţă de D.P.C. măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 zile. Cei doi inculpaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În data de 3 octombrie 2013, poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat şi reţinut pe N.R., de 16 ani şi D.P.C., de 29 de ani, ambii din Alba Iulia care sunt principalii suspecţi de comiterea a 9 furturi comise pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada octombrie 2012 – octombrie 2013, cei doi suspecţi au comis un număr de 9 furturi din case aflate în construcţie şi din anexe ale acestora dar şi din beciuri şi garaje situate pe raza municipiului Alba Iulia, de unde au sustras diverse scule şi cabluri de instalații electrice, bunuri în valoare totală de 9.500 de lei. N.R. mai este cercetat de către poliţiştii din Alba Iulia şi în alte dosare penale, privind 18 furturi din locuinţe şi din autoturisme, comise fie singur, fie în complicitate cu alţi suspecţi, pe raza municipiului Alba Iulia.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanță. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspecţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax