Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Arestați preventiv în lipsă: Patronii unei agenții de turism din Alba Iulia, cercetați pentru înșelăciune asupra a 31 de persoane

Publicat

trib

Patronii unei agenții de turism din Alba Iulia, soț și soție, cercetați pentru înșelăciune, evaziune fiscală și reținere a contribuțiilor salariale, au fost chemați marți în fața magistraților, care au judecat propunerea de arestare preventivă formulată de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Întrucât cei doi sunt de negăsit și sunt dați în urmărire națională, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pe numele celor doi, în lipsă. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Este vorba despre Elena Mihaela Iancu și Radu Iancu, patronii firmei SC Everest Travel SRL din Alba Iulia.

Aceștia sunt suspectați că ar fi înșelat 31 de persoane, cărora le-ar fi vândut pachete turistice în valoare de aproximativ 160.000 lei, de care clienții nu ar fi beneficiat iar banii și i-ar fi însușit patronii, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea.

De asemenea, aceștia sunt cercetați pentru evaziune fiscală, după ce s-ar fi sustras de la plata impozitelor pe profit către stat, în valoare de aproximativ 70.000 lei, iar prin reținerea contribuțiilor salariale ar fi produs prejudicii de 4.000 lei.

Ambii suspecți sunt din Alba Iulia, însă sunt de negăsit, fiind dați în urmărire națională. Sentința instanței va fi pusă în aplicare imediat ce aceștia vor fi găsiți de oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax