Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO Volei Alba Blaj- VICECAMPIOANA EUROPEI! Argint în finala Ligii Campionilor. VakifBank rămâne cu trofeul

Publicat

Echipa din Mica Romă ,Volei Alba Blaj a cucerit medalia de argint a Ligii Campionilor după finala în care a piedut în fața cele mai puternice echipe din lume, VakifBank Istanbul, 0-3. 

Volei Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor la volei feminin, scor 17-25, 11-25, 17-25 , în fața turcoaicelor de la Vakifbank Istanbul, dar intră în istorie drept a doua cea mai bună echipă din Europa în acest sezon.

CSM Volei Alba Blaj s-a calificat, în premiera pentru o echipa din Romania, în finala Ligii Campionilor la volei feminin, după ce a invins in semifinale formația turca Galatasaray, scor 3-1.

Finala i-a aparținut însă echipei VakifBank  care a câştigat  trofeului pentru al doilea an la rând şi a patra oară în istorie. Turcoaicele şi-au adjudecat fără mari emoții toate cele trei sferturi ale finalei.

Vakifbank Istanbul și-a confirmat statutul de mare favorită și a câștigat fără drept de apel finala Ligii Campionilor.

Volei Alba Blaj nu a avut replică în fața deținătoarei trofeului. Lipsite de aportul fantastic al lui Cleger și cu moralul la pământ după serviciile perfecte ale turcoaicelor, elevele lui Darko Zakoc s-au mulțumit cu medaliile de argint, scrie gsp.ro

Lui Vakifbank i-a intrat astăzi absolut tot! Singurul capitol la care am ținut aproape a fost cel al blocajelor, acest lucru fiind cauzat și de multitudinea loviturilor de ciocan venite din partea cealaltă a fileului.

Ana Cleger și Nneka Onyejekwe au fost introduse în echipa ideală a acestui Final Four.

Volei Alba Blaj a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria voleiului feminin. Fetele antrenate de sârbul Darko Zakoc au reușit ieri încă un miracol, învingând Galatasaray, în 4 seturi, scor 23-25, 25-17, 25-22, 25-22.

NOI suntem Vicecampionii Europei!! NOI suntem Volei Alba BLAJ. Multumesc tuturor!! a scris pe Facebook primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar.

Vakifbank este campioana en-titre a competiției și mare favorită la câștigarea competiției și în sezonul actual.

„Este un eveniment unic de care ne-am bucurat cât de mult am putut. Trebuie să recunoaștem că azi în față am avut un colos, dar sper ca toți cei care au fost în sală s-au bucurat pentru noi. Cred că am făcut o performanță unică.

A fost o provocare continuă. Fiecare punct înseamnă o bucurie. E ca și cum ai câștiga meciul. Au foarte multe avantaje: de forță, de înălțime, de experienţă. Sunt jucătoare cu potențial foarte mare și își merită locul”, a declarat Salaoru pentru Digi Sport.

Jucătoarea de 28 de ani nu ştie dacă ea şi colegele ei se vor mai întâlni în viitor cu o astfel de oportunitate: „Nu știu dacă vom mai putea ajunge atât de departe, dar vom face tot posibilul pentru asta”. Mai jos puteți vedea meciul complet  și festivitatea de premiere.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. smart boycity

    luni, 07.05.2018 at 15:40

    alba-iulia…nimic. doar spectacole mici circ tarabe,asta este viziunea **Tatucului Suprem** din A-Iulia.atat stie sa faca.La revdere in Bruxelles…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax