Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arheologii de la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia au participat la peste 100 de cercetări şi şantiere din judeţ şi din ţară, anul trecut

Publicat

santier arheologic muzeu alba Reprezentanţii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia transmit că arheologii instituţiei au reușit în anul 2014 performanța de a susține 21% din totalul șantierelor arheologice organizate în întreaga țară anul trecut.

Astfel, cei doar 10 arheologi ai muzeului albaiulian au realizat anul trecut 46 de cercetări preventive și 94 de supravegheri arheologice, un total de 140 de acțiuni de acest gen, care s-au desfășurat în județul Alba.

În afară de acestea, muzeul a mai fost implicat în anul 2014, în cercetările arheologice preventive efectuate în centru municipiului Timișoara și pe tronsonul 2 al autostrăzii Timișoara-Lugoj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax