Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arhivele Naţionale Alba: Modificări la programul de intrare în sala de studiu. Acces prelungit până la ora 18.00, în zilele de joi

Publicat

Programul de intrare în sala de studiu la Serviciul Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale a fost modificat, în urma solicitărilor venite din partea unor cercetători. Astfel, joia, sala va fi deschisă până la ora 18.00.

Având în vedere solicitările cercetătorilor care frecventează sala de studiu a Serviciului Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale, programul accesului publicului la cercetarea documentelor se modifică astfel:

– luni-miercuri: 8.30 – 14.00

– joi: 8.30 – 18.00.

Până acum, programul era de luni până joi, între orele 8.30 – 15.30.

„Reamintim celor interesaţi că pentru eliberarea unui permis la sala de studiu este suficient să prezinte un act de identitate. Eliberarea permisului, precum şi accesul la documente sunt gratuite. Dacă se doreşte eliberarea unor copii xerox prin intermediul sălii de studiu, acestea costă 1 leu/filă, iar dacă se doreşte fotografierea cu mijloacele proprii, costul este 7 lei/zi”, transmit reprezentanții Serviciului Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax