Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Armă cu aer comprimat, pistol cu gaze şi muniţie, găsite la domiciliul unui bărbat din Unirea, care le deţinea ilegal. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Poliţiştii din Alba au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din comuna Unirea şi au găsit arme şi muniţie deţinute ilegal. Au deschis dosar penal pe numele celui în cauză.

Acţiunea a fost desfăşurată miercuri, de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. La domiciliul lui H.N. (55 de ani), din comuna Unirea, au fost găsite o armă cu aer comprimat şi muniţia aferente acesteia (129 de alice), un pistol cu gaze şi 10 cartuşe, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente din care să rezulte că sunt deţinute legal.

Faţă de suspect, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de „deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax