Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Armin van Buuren, cu steagul românesc la o emisiune TV din Olanda. Vedeta de la Untold: ”La Cluj am avut emoții și trăiri incredibile!”

Publicat

buuren Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la Festivalul UNTOLD, artiştii care au făcut publicul să vibreze continuă să povestească lumii întregii cât de grozav s-au simţit în România. Invitat la o emisiune în Olanda, celebrul Armin van Buuren, s-a dus cu steagul României și a vorbit despre emoţiile trăite la Cluj – Napoca.

Cu steagul României pe spate, Armin van Buuren a participat la o emisiune în ţara să natală, Olanda, unde a explicat relaţia sa cu fanii români. Este de notorietate faptul că artistul părăseşte cu greu scena festivalului de la Cluj.

Moderator: Ai fost plătit să cânţi pentru două ore şi jumătate şi ai stat pe scenă cinci ore.
Armin: Emoţionant! Când vezi 62.000 de oameni cu tricori imprimate cu faţa ta şi mesaje pentru tine, nu am cum să îţi explic ce poţi să simţi. Nişte emoţii şi trăiri incredibile şi acestea sunt cu adevărat importante. Te fac să rămâi pe scenă ca DJ şi dacă poţi să mixezi 5 ore şi să îi faci fericiţi, ei se simt norocoşi. Ca să îţi imaginezi, era ora 9 şi jumătate dimineaţă şi în arenă erau peste 62.000 de oameni. Am observant în timpul concertului 3 fete care stăteau aproape de scenă. Una dintre ele a plâns efectiv la toate piesele mele.

Artistul olandez are o influenţă puternică şi asupra tinerilor DJ inspiraţi de munca lui, iar acesta le întinde o mâna de ajutor şi îi ajută să se lanseze pe piaţă internaţională.

Un alt nume care aşteaptă cu nerăbdare să vină la noi este DJ-ul numărul unu al lumii, Martin Garrix. În acest an, după ce a plecat din România, a lansat o piesă nouă, al cărei videoclip este construit aproape în întregime din momentele de la UNTOLD.

Sursa: Știrile Protv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax