Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Armonii în prag de primăvară”: Spectacol dedicat femeilor, la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia

Publicat

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia va găzdui, joi, un spectacol de poezii și cântece dedicate femeilor. Evenimentul „Armonii în prag de primăvară” include şi o expoziție de obiecte meșteșugărești realizate de vârstnici.

Evenimentul care precede ziua de 8 martie va fi organizat în colaborare cu Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba şi va cuprinde un program de poezii şi cântece dedicate femeii, susţinut de grupul literar-artistic al căminului, precum şi momente de muzică uşoară, populară şi instrumentală susţinute de cursanţii Centrului „Augustin Bena”. De asemenea, în cadrul căminului va fi organizată o expoziţie de obiecte meşteşugăreşti realizate de persoanele din Căminul pentru persoane vârstnice şi de clasele externe de meşteşugari ale Centrului „Augustin Bena”.

Doamnele din cămin vor primi flori oferite de Primăria municipiului Alba Iulia, vârstnicii sărbătorind apoi, împreună, ziua dedicată femeii.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax