Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aroganță la vârful PSD Alba, deși a luat puterea cu un singur deputat. Liderii organizației au pus „batista pe țambal” în relația cu presa incomodă

Publicat

Recent ajunsă la „ciolanul Puterii”, Organizația județeană a PSD Alba pune „batista pe țambal” și intră în „silentio stampa” atunci când vine vorba să răspundă la eventualele întrebări incomode ale reprezentanților presei. Atentă să nu încalce (de tot) principiul transparenței în comunicare, Organizaţia PSD Alba devine selectivă și alege să-și transmită pozițiile doar pe acele căi de comunicare ce nu deranjează auzul sensibil al liderilor social-democrați. 

Așa se face că, la ocazionalele conferințe de presă al PSD Alba, au acces doar acele prezențe jurnalistice deloc incomode și de la care reprezentanții partidului au asigurarea că vor da publicității doar acele informații la cald, pe sufletul reprezentanților de partid. Ce să-i faci, Puterea are și ea avantajele ei, dar ce se întâmplă cu presa independentă, care ar mai vrea din când în când să smulgă și câte o informație mai delicată de la reprezentanții partidului aflat la guvernare? Fie se mulțumește cu răspunsurile intelectual-evazive ale președintelui Dîrzu (care, mai nou, nu mai vrea să fie contactat, deoarece și-a dat seama că non-răspunsurile sale pot fi interpretate în deserviciul ideologiilor de partid) sau așteaptă telefonul secretarei de partid care, din motiv ce țin strict de ordinea interioară, nu mai sună.

Acesta este momentul în care începem să ne repetăm întrebările în cap: „De ce PSD Alba a ieșit pe penultimul loc în România ca număr de voturi?” „Ar avea legătură cu modul în care liderii organizației județene au gestionat în ultimii ani modalitatea de comunicare cu presa și implicit cu cetățenii?” „Sau această problemă de imagine doar o chestiune de percepție?” Răspunsurile, din păcate, nu avem cum să le aflăm, tocmai din motivele enumerate mai sus.

Acesta este însă doar un material de opinie și trebuie tratat ca atare, dar asta nu înseamnă că nu ne-ar unge și pe noi pe suflet să vedem care este ecoul pe care l-ar avea acesta în rândurile PSD de la Centru. Poate domnul Ponta ar fi interesat să afle de ce organizația de la Alba nu reușește să câștige încrederea electoratului și de ce, în ultimii ani, partidul nu se poate lăuda decât cu un singur deputat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. CURIOSUL

    sâmbătă, 12.01.2013 at 17:44

    Ioan Darzu este un bun om de afaceri dar un politician spre zero.

  2. Dorel Lazar

    sâmbătă, 12.01.2013 at 19:19

    De ce va mirati? Unora li se urca succesul la cap si uita cat este de trecator acest succes. O sa vedeti cum se vor comporta peste unu sau doi ani. Atunci vor fi iarasi comunicanti si numai zambete.

  3. florin

    duminică, 13.01.2013 at 09:05

    Toata conducerea PSD este interesata doar pentru ea, membrii de partid sunt buni doar atunci cand se voteaza.Sandea inspector sef si consilier judetean, Florea sef Posta si consilier judetean, Daramus inspector si consilier judetean si exemplele pot continua.Au doar doua persoane care merita functii OVIDIU JIDVEIAN SI MIHAELA MIH DEHELEAN.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax