Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Arte marţiale: Sportiv de la Clubul „Shinkami” Alba Iulia a obținut centura neagră. Examenul, desfășurat la Sebeș

Publicat

CS Shinkami_arte martiale

Un tânăr sportiv din Sebeş a reuşit performanţa câştigării centurii negre la arte marţiale, în urma unei pregătiri laborioase. Examinarea s-a desfăşurat la sfârşitul anului trecut, cu participarea a zeci de sportivi.

Practicanții de arte marțiale ai Clubului Sportiv „Shinkami” Alba Iulia au încheiat anul trecut de pregătire cu examenul de centură. În pragul Crăciunului, Sala de sport Florin Fleșeriu din Sebeș, a găzduit 51 de sportivi. Examinarea s-a desfășurat sub îndrumarea instructorilor Dan Leonte, Ciprian Dobra și Marius Ardeleanu, toţi centură neagră 3 DAN.

CS Shinkami_arte martiale

Activitatea laborioasă a sportivului Bogdan Mirca, în vârstă de 14 ani, din Sebeș (instructor Dan Leonte) a fost răsplătită cu centura neagră 1 DAN. Este prima centură neagră primită de un elev al clubului albaiulian.

CS Shinkami_arte martiale

Președintele Clubului Shinkami, profesor John Huzu, 7 DAN, a mulțumit sportivilor și instructorilor pentru dăruire și angajament și părinților pentru susținere.

“Sunt convins că  și  în 2019 vor fi rezultate pe măsura muncii depuse fiecare dintre voi. Vă doresc mult succes”, a mai precizat John Huzu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax