Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Arte marţiale: Sportiv de la Clubul „Shinkami” Alba Iulia a obținut centura neagră. Examenul, desfășurat la Sebeș

Publicat

CS Shinkami_arte martiale

Un tânăr sportiv din Sebeş a reuşit performanţa câştigării centurii negre la arte marţiale, în urma unei pregătiri laborioase. Examinarea s-a desfăşurat la sfârşitul anului trecut, cu participarea a zeci de sportivi.

Practicanții de arte marțiale ai Clubului Sportiv „Shinkami” Alba Iulia au încheiat anul trecut de pregătire cu examenul de centură. În pragul Crăciunului, Sala de sport Florin Fleșeriu din Sebeș, a găzduit 51 de sportivi. Examinarea s-a desfășurat sub îndrumarea instructorilor Dan Leonte, Ciprian Dobra și Marius Ardeleanu, toţi centură neagră 3 DAN.

CS Shinkami_arte martiale

Activitatea laborioasă a sportivului Bogdan Mirca, în vârstă de 14 ani, din Sebeș (instructor Dan Leonte) a fost răsplătită cu centura neagră 1 DAN. Este prima centură neagră primită de un elev al clubului albaiulian.

CS Shinkami_arte martiale

Președintele Clubului Shinkami, profesor John Huzu, 7 DAN, a mulțumit sportivilor și instructorilor pentru dăruire și angajament și părinților pentru susținere.

“Sunt convins că  și  în 2019 vor fi rezultate pe măsura muncii depuse fiecare dintre voi. Vă doresc mult succes”, a mai precizat John Huzu.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. La intrarea în închisoare a fost huiduit de mai mulți manifestanți

Publicat

dragnea 2

Liviu Dragnea a fost adus cu o mașină Dacia Duster în urmă cu câteva minute, la Penitenciarul Rahova. Acesta a intrat pe aceiași poartă pe care a fost adus și fostul său coleg de partid, Radu Mazăre.  Lângă intrarea Penitenciarului Rahova s-au aflat mai mulți manifestanți care l-au huiduit pe Liviu Dragnea, ba mai mult […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ITM Alba: Amendă în valoare de 2.600 de lei și mai multe avertismente, date de inspectori

Publicat

itm alba

Inspectorii ITM Alba au dat amenzi în valoare totală de peste 2.500 de lei în urma controalelor efectuate la agenţi economici, săptămâna trecută. Au depistat mai multe nereguli în activitatea firmelor. În domeniul relaţiilor de muncă au fost controlate 42 de unități, cu 387 de angajați, unde au constatat 72 de deficiențe, pentru care au aplicat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Dragnea s-a PREDAT la Penitenciarul Rahova. Diversiune și cursă nebună prin București cu o mașină ”momeală”

Publicat

s

UPDATE: Liviu Dragnea a intrat pe porțile penitenciarului Rahova, adus de o mașină a poliției, după o diversiune și o cursă nebună prin București, cu ziariștii pe urme. Dragnea va fi încarcerat și își va petrece următorii trei ani și șase luni în închisoare, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul Rădulescu, după condamnarea lui Dragnea: Medicii să dea salariile înapoi, fermierii să dea subvenția la USR

Publicat

Declarații halucinante ale unui lider al partidului de guvernământ. Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, unul dintre vârfurile de lance din Parlament împotriva justiției, a izbucnit luni, după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea și după pierderea zdrobitoare a alegerilor, spunând că medicii să dea înapoi măririle de salarii și apoi să plece din țară.  „A fost […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate