Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ARTIFICII pe ”Purtata fetelor de la Căpâlna”, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Câți bani dă primăria pe spectacolul piro-muzical

Publicat

Timp de opt minute, privirile celor prezenți în Cetatea Alba Carolina, de 1 Decembrie, vor fi ațintite către înaltul cerului pentru a vedea spectacolul de artificii, care va încheia celebrarea Zilei Naționale a României.

De la ora 21.00, cerul va fi invadat de lumini și culoare, pe o coloană sonoră aleasă de Primăria Aba Iulia. Fondul muzical cuprinde și reinterpretări din folclorul românesc, precum „Purtata Fetelor de la Căpâlna”.

Firma care se va ocupa de focul de artificii anul acesta cu ocazia zilei de 1 Decembrie este Temexson SRL din Brașov, iar pentru cele opt minute de spectacol pirotehnic vor încasa din partea organizatorilor 38.000 lei + TVA.

CITEȘTE ȘI: PROGRAM complet Festival de România 2019 Alba Iulia. Concerte HOLOGRAF, CARGO și VIȚA de VIE, ceremonie militară, masă populară

Focurile de artificii vor fi lansate de pe strada Militari și din curtea Palatului Copiilor. Vor fi mai multe tipuri de artificii, printre care mine, comete, comete cu coadă, mine cu spargere, candele romane cu diferite efecte, bombițe cu efecte și culori diferite.

Acestea vor lumina cerul și vor crea diferite efecte pirotehnice, precum: ”Peony with flashing pistil”, ”Crown”, ”Brocade”, ”Dahlia”, ”Horse tail”, ”Waterfall”, totul pe fond muzical.

Vor exista șapte puncte de tragere, din care trei la înălțime, iar efectele pirotehnice sunt declanșate prin sistem de tragere electronică (wireless), fără intervenție umană. 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax