Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artiști din șase țări expun lucrări la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia, în urma participării la tabere de artă în România şi Germania

Publicat

Afis CristiLa Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia este prezentată, începând de joi, 28 iulie, expoziția de artă „Viziuni plastice 2015”. Cuprinde lucrări realizate de artişti din mai multe ţări, pe parcursul unor tabere de artă din România şi Germania.

Evenimentul reuneşte lucrările a 38 de artiști din Bulgaria, Franța, Germania, Serbia, Statele Unite ale Americii și România. Artiştii au participat la trei tabere de artă plastică organizate anul trecut, în România și Germania.

„Expoziția este deschisă publicului larg, începând cu data de 28 iulie, în holul bibliotecii județene și nu trebuie decât să ne treceți pragul pentru a vă bucura privirea și sufletul”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene „Lucian Blaga”.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Fundația Ianza-Art Inter-Cultural din Petroșani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax