Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artiștii Silvan Stâncel și Ovidiu Scridon continuă seria concertelor în afara țării. În 1 iunie, muzica lor va fi ascultată în Italia

Publicat

După experiența londoneză din luna aprilie a acestui an, Silvan Stâncel & Ovidiu Scridon continuă seria concertelor dincolo de granițele țării. Aceștia vor cânta în Italia, mai exact în orasul La Spezia, în 1 iunie, începând cu ora 16.00 la Centro Commerciale „La Fabbrica” di Santo Stefano Magra, în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului transdisciplinar Settimana dell’Accoglienza.

Organizatorii acestei manifestări culturale sunt: Provincia di La Spezia, Comune di Santo Stefano Magra, Centro Solidarietà Immigrati, Centro Commerciale “La Fabbrica” ed E.Leclerc Conad și L’Associazione Culturale “Dacia”- onlus – La Spezia.

Tema centrală o reprezintă integrarea între comunități prin intermediul specificităților culturale fiind „…o sărbătoare de culori, arome și oameni care vin din țări din întreaga lume…”, după cum declară consilierul provincial pentru Cultură Paola Sisti.

 „Acest concert din Italia este cât se poate de onorant pentru noi. Iată că după concertul recent din Londra și suita de peste 20 de concerte din martie a.c., lucrurile se leagă și mai departe. Cei care ne-au văzut si ascultat în concerte au îndrăgit muzica noastră, iar aceasta este și explicația invitației de a concerta pe 1 iunie în Italia. Recent am primit o invitație de a cânta în Slovacia și totodată mai multe invitații în România. Știm că pe 1 iunie în Italia vor fi mulți străini și suntem încântați că vom avea astfel ocazia să străbatem din nou granițele țării noastre. Vom duce cu noi volumul de versuri Portretul unui gând și albumul Într-o zi a lui Ovidiu Scridon, iar, pentru că eu sunt născut, crescut și format în Alba Iulia, îmi va face plăcere să o promovez și cu această ocazie. Ca și la Londra, voi duce totodată cu mine materiale promoționale despre oraș și județ. Însă cea mai mare bucurie va fi cu siguranță concertul alături de artistul Ovidiu Scridon în fața celor care vor fi acolo prezenți”, a declarat Silvan Stâncel.

Ovidiu Scridon, colegul de trupă al lui Silvan a completat  „…de fapt, concertul pe care-l vom susține pe 1 iunie în Italia este pentru noi un preambul al turneului pe care-l vom face în luna noiembrie a acestui an acolo; un turneu cu mai multe concerte în câteva orase italiene. Toate aceste concerte ca și cele care vor urma în această vară, plina pentru noi, fac parte din turneul de promovare al albumului Blonda sau bruneta, produs de Libis Brașov, al colegului meu de scenă Silvan Stâncel, unul dintre cei mai talentați chitarişti flamenco din România”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax