Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artistul albaiulian Silvan Stâncel lansează în Franţa primul volum de versuri în limba spaniolă, la Festivalul Andaluz, dedicat culturii flamenco

Publicat

1 CHITARA SPECIALA UNICAT CUSTOM MADE - marca HORA, model   SILVAN STANCEL Artistul albaiulian Silvan Stâncel lansează în 19 martie, în Franţa, primul volum de versuri, “Incredibil. Iubesc”, în limba spaniolă, în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Festivalului Andaluz, eveniment dedicat muzicii și culturii flamenco.

Festivalul Andaluz de la Avignon – Franţa se derulează în perioada 10-20 martie şi este un festival pluridisciplinar care prezintă expoziții de sculptură și pictură, dezbateri și conferințe publice, spectacole de muzică și dans flamenco, spectacole de muzică arabo-andauză, proiecție de filme, stagii de dans, cursuri de muzică flamenco pentru voce, stagiu de chitară flamenco, stagiu de dans oriental.

Sâmbătă, 19 martie., începând cu ora 20.30, în cadrul primei părți a “Noche de Arte Flamenco”, la sala Auditorium Jean Moulin au Thor din Avignon – Franța, Silvan Stâncel este invitat special al festivalului pentru a cânta și a lansa în limba spaniolă primul său volum de versuri “Incredibil. Iubesc” (Increibile. Amo). Association Andalouse Alhambra va produce totodată un spectacol flamenco pe baza acestei cărți. Poezii în limba spaniolă din acest volum vor fi puse pe muzică flamenco avându-i ca protagoniști pe Luis de la Carrasca (voce), José Luis Dominguez (chitară) și Silvan Stâncel (chitară, voce).

Artistul transmite că intenţionează să lanseze volumul şi în Mexic, în cadrul celui mai mare târg dedicat literaturii în limba spaniolă, Guadalajara International Book Fair.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax