Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artistul fotograf Vasile Sârb din Alba Iulia a primit titlul de Artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică (AFIAP)

Publicat

Vasile Sârb, coordonatorul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a primit distincția de Artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică (Artiste FIAP). Titlul a fost acordat în urma premiilor obținute de acesta și fotografiilor acceptate în decursul timpului la saloane internaționale de artă fotografică.

„Mă înclin! Mulțumesc Federației Internaționale de Artă Fotografică pentru titlul acordat de Artist (AFIAP), primit în urma premiilor și fotografiilor acceptate la Saloanele Internaționale de Artă Fotografică!

Mulțumesc celor care mă susțin în ceea ce fac pentru arta fotografică, familiei mele pentru susținerea pe care mi-a arătat-o, pentru că mi-a permis să-mi cheltui banii pe proiectele de fotografie, concursuri și saloane internaționale de fotografie, și nu în ultimul rând lui Dumnezeu”, a scris Vasile Sârb, pe pagina de Facebook.

Reamintim faptul că artistul fotograf albaiulian a devenit la sfârșitul anului 2019 membru al Photographic Society of America. Acesta este, de câțiva ani, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR).

Vasile Sârb este absolvent al Școlii de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în 2011, Clasa Artă Fotografică, coordonată la acea vreme de prof. Marius Moga senior. Din 2013, el activează ca instructor în artă fotografică în cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri din județul Alba.

În decursul timpului a obținut zeci de premii cu cursanții clasei pe care o coordonează.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax