Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artistul fotograf Vasile Sârb din Alba Iulia, coordonator la Școala de Arte, a devenit membru al Photographic Society of America

Publicat

Vasile Sârb, coordonatorul Clasei de Fotografie  din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, a devenit membru al Photographic Society of America  (PSA). Este o recunoaștere a activității artistice a acestuia, dar și a premiilor obținute în decursul timpului la concursuri în țară și în străinătate.

Vasile Sârb este de câțiva ani membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și recent a fost primit ca membru și în rândul asociației de profil din SUA. Acceptarea a fost făcută după ce, timp de câteva luni, Photographic Society of America a analizat portofoliul artistic al fotografului din Alba care reprezintă participări la peste 70 de saloane internaționale din 25 de țări, zeci de premii la concursuri din țară și din străinătate și alte câteva zeci de premii obținute de cursanții pe care îi pregătește în cadrul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Vasile Sârb este absolvent al Școlii de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în 2011, Clasa Artă Fotografică, coordonată la acea vreme de prof. Marius Moga senior. Din 2013, el activează ca instructor în artă fotografică în cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri din județul Alba.  

În decursul timpului a obținut zeci de premii cu cursanții clasei pe care o coordonează, iar printre competiții amintim: Concursul Național de Fotografie Etnografică „Oameni și datini” Brașov, Concurs de artă fotografică „Obiceiuri de Iarnă” Cluj,  Concurs de arte vizuale E-Vizual Art Debut Brașov.

Printre cele mai importante premii internaționale amintim:

Marele premiu la secțiunea video cu filmul „Pietrele rămân” la concursul Alba sub Lumini de Oscar

Trofeul „Szabó Tamás” – la secțiunea COLOR și locul 3 la secțiunea alb/negru în cadrul Concursului Național „Fotografia–document etnografic” – CLUJ

Marele premiu la Concursul Național „Câmpuri vizuale” – București

Mention D Honneurs la Salonul 4TH International Circular Of Photography – Czech Republic

Chairman Choice la Foto Art Super Circuit 2019 – India

Honorable Mention la 2nd International Circular Of Photography – ”Spring Clicks 2019”, Macedonia, Azerbaijan, Montenegro.

Honorable Mention la Photo Klub Kula – Serbia

Special Ribbon la Salonul Internațional „Tashkent Photo Salon” Singapore

F.I.P. Honorable Mention, obținută la Salonul International Exposure – India

Aceste concursuri internaționale atrag în medie sute de participanți din zeci de țări, cu peste 70.000 de lucrări de artă fotografică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax