Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Artistul fotograf Vasile Sârb din Alba Iulia premiat pentru patru poze, la un concurs internațional de fotografie

Publicat

Artistul fotograf din Alba Iulia, Vasile Sârb, a obținut două medalii de aur și două mențiuni cu patru fotografii, la un concurs internațional de fotografie. 

Este vorba despre concursul Tramontana Circuit 2022, desfășurat în Serbia și Muntenegru, concurs care se află la a treia ediție.

Vasile a participat la patru categorii: categoria color și travel.

A obținut o medalie de aur pentru o fotografie făcută în Sălaj, într-o casă tradițională, în care o femeie poartă portul popular specific zonei.

De asemenea a primit o altă medalie de aur pentru o fotografie realizată în zona Zlatnei, unde apar doi bătrâni în fața unei case tradiționale.

O mențiune a primit pentru o poză făcută la Castelul Corvinilor, la un festival medieval.

Iar o altă mențiune a fost oferită fotografiului din Alba Iulia pentru o poză realizată la Mogoș.

”Trebuie să surprinzi clipa într-o poză și să îi dăruiești celui care vede fotografia tot ceea ce ai vrut tu să se vadă”, a explicat artistul fotograf Vasile Sârb.

Vasile Sârb este coordonatorul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Reamintim faptul că artistul fotograf albaiulian a devenit la sfârșitul anului 2019 membru al Photographic Society of America. Acesta este, de câțiva ani, membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR).

Mai mult de atât este membru în cea mai mare federație de fotografie FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) cu titlul de EXCELENȚĂ, FIAP este singura federație din lume în care este recunoscută de UNESCO.

Vasile Sârb este absolvent al Școlii de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în 2011, Clasa Artă Fotografică, coordonată la acea vreme de prof. Marius Moga senior. Din 2013, el activează ca instructor în artă fotografică în cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri din județul Alba.

În decursul timpului a obținut zeci de premii cu cursanții clasei pe care o coordonează.

Sursă foto: arhiva personală Vasile Sârb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax