Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Artistul Levente Szöcs de la Teatrul de Păpuși „Prichindel” a câștigat premiul pentru muzica originală a spectacolului prezentat la festivalul din Galați

Publicat

În urma participării Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia la Festivalul internațional de animație „Gulliver” Galați din perioada 11 – 15 noiembrie, artistul și compozitorul Levente Szöcs, maestru sunet din cadrul teatrului albaiulian a câștigat premiul pentru muzica originală din spectacolul „Universul din lanterna Magică”.

„Îl felicit pe colegul nostru Levente Szöcs pentru obținerea acestui premiu care îi reconfirmă o dată în plus valoarea profesională și artistică. Muzica compusă de el pentru teatrul nostru a fost remarcată de-a lungul timpului de către juriile de specialitate și a altor festivaluri. Premiile obținute de el nu ar fi fost însă posibile fără o intensă muncă de echipă și prin urmare le mulțumesc și să îi felicit în egală măsură pe toți cei implicați în producerea spectacolului „Universul din lanterna magică” a declarat managerul Teatrului „Prichindel”, Ioana Bogățan.

Echipa spectacolului „Universul din lanterna Magică” este formată din: Radu Dinulescu – regie, Ioan Pitic – scenografie, Levente Szöcs – muzica; distribuția: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorţeanu; maestru lumini: Ovidiu Tămășan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dorin

    luni, 18.11.2013 at 15:36

    Bravo, Levi! Ti-am simtit lipsa la festivalul de folk! Sunetul tau era mai bun ca al celor din Sibiu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax