Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Asalt asupra castelului din Riegersburg, aparținând prințului care a împușcat ursul din Covasna. Sute de români lasă comentarii

Publicat

”Arthur, Romania” este mesajul repetat în ultimele ore de sute de români, pe pagina din Google a Castelului din Riegersburg, aparținând prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care a împușcat un urs de dimensiuni mari în România.

Mai mult, cei care postează comentarii acordă castelului o stea, ratingul scăzând de la 4,6 (din 5) la 3,9, în doar câteva ore. Și continuă să scadă, deoarece comentariile nu s-au oprit.

Mai mult, și secțiunea de ”întrebări” despre castel este bombardată de mesaje de genul: ”Is the bear hunting included?” (Vânătoarea de urs este inclusă?)

Castelul Riegersburg este un castel medieval situat pe un vulcan latent, la o înălțime de 450 de metri, deasupra orașului Riegersburg din regiunea austriacă Stiria.

Castelul este deținut de familia domnească din Liechtenstein și conține un muzeu cu expoziții temporare.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare online drept proprietar al castelului din Austria.

„Nu sunt austriac, ci cetăţean din Liechtenstein. Există o monarhie acolo de 300 de ani. În calitate de membru al casei de guvernământ, mi se permite să port acest titlu şi este menţionat în toate documentele mele”, a declarat prințul Emanuel Liechtenstein într-un interviu pentru soj.at, citat și de presa românească.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein are 3 copii, este medic dar profesează relativ puțin, aproximativ 6 ore pe lună. Tot el administrează și castelul, care poate fi vizitat.

Tatăl său, Nikolaus von Liechtenstein, conduce Societatea Europeană Coudenhove-Kalergi, organizaţie care l-a decorat anul trecut pe şeful statului român Klaus Iohannis pentru rolul său în construcţia europeană.

Scandalul a izbucnit după ce Agent Green a publicat informația potrivit căreia ursul uriaș Arthur a fost împușcat de un prinț austriac la Ojdula, județul Covasna, într-o arie naturală protejată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bill

    joi, 06.05.2021 at 14:15

    Printu’ asta sa impuste pe masa la el acasa, jegu” dreacu”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax