Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Ascultați vocea românilor!” Mesajul lui Klaus Iohannis la ședința solemnă a Parlamentului, dedicată Centenarului

Publicat

k

Președintele Klaus Iohannis le-a adresat un mesaj parlamentarilor puterii, la ședința solemnă a Parlamentului, dedicată Centenarului: „Ascultați vocea românilor!”

E timpul să reveniți asupra unor legi care pun în pericol statul de drept. Nu puneți în joc sacrificiul românilor”, a spus președintele.

Aniversarea celor 100 de ani ai țării noastre ne găsește la o răscruce pentru destinul României în următorul centenar. Românii au speranțe mari și așteptări îndreptățite de la cei care o conduc. Românii așteaptă o guvernare la înălțimea moștenirii care ne-a fost încredințată, vor lideri politici responsabili, cinstiți, care să-și propună obiective politice ambițioase pentru România, nu pentru interesele lor vremelnice”, le-a spus Klaus Iohannis, celor prezenți.

Este timpul să înțeleagă același lucru și majoritatea politică și guvernamentală. Celebrăm centenarul într-o perioadă tumultuoasă pentru societate, iar unele abordări populiste au semănat discordie și au afectat unitatea. Ascultați vocea românilor, recuplați-vă la interesele naționale, ridicați-vă la demnitatea Centenarului și nu îl dezonorați”, a continuat președintele.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax