Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Paznic împușcat mortal în timpul unei o partide de vânătoare pe un fond privat de lângă Blaj

Publicat

Un bărbat și-a pierdut viața, miercuri seara, împușcat din greșeală de partenerul de vânătoare. Cei doi se aflau în zona localității Mănărade, Blaj, pe fondul de vânătoare Cergău deținut de AVPS „Căpriorul din Deal” Valea Lungă.

Victima, Gheorghe Horhoi, din Cergău era și paznic de vânătoare pe fondul respectiv. Acesta a fost împușcat accidental de Mihu Ilieşiu, unul dintre acționarii fondului privat, în timpul unei partide de vânătoare. Ilieşiu ar fi deținut o autorizație de vânătoare pentru țap.  Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.20.  Bărbatul împușcat a decedat.

Cel care a sunat poliția printr-un apel la 112 a fost chiar partenerul  acestuia.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat următoarele:

„La data de 6.06.2012, ora 23.20, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112, de către I.M., de 47 de ani, din Blaj, judeţul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la vânătoare, pe Fondul de Vânătoare Cergău, în locul numit <Frunţile Mănărazii>, de pe raza municipiului Blaj, l-a împuşcat accidental pe H.G., de 49 de ani, din Cergău Mare, judeţul Alba.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care au stabilit faptul ca numitul I.M., împreună cu H.G., în baza unei autorizaţii de vânătoare individuală emisă de A.V.P.S. – Fond Privat Blaj, au participat la o vânătoare de căpriori, în timpul căreia, din neglijenţă, I.M., la împuşcat mortal pe H.G.

Victima prezenta o plagă împuşcată în partea lateral dreaptă, subcostală, iar lângă acesta a fost găsită arma de vânătoare proprie.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj, urmând ca medical legist sa stabilească cauza decesului.

Arma de vânătoare a lui I.M. a fost ridicată în vederea expertizării.

Faţă de I.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă precum şi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zoita daniela

    sâmbătă, 01.12.2012 at 22:55

    imi pare rau !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax