Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASF: Noua formulă de calcul a primei recomandate pentru categoria asiguraţilor cu risc ridicat este operaţională

Publicat

Autoritatea de Supraveghere Financiară a anunţat că este operaţională o nouă formulă de calcul a primei recomandate pentru categoria asiguraţilor cu risc ridicat, persoane fizice şi juridice, care deţin autovehicule de transport cu o masă maximă autorizată mai mare de 16 tone.

Aceasta este una din soluţiile pentru protejarea asiguraţilor RCA negociate cu reprezentanţii transportatorilor şi cu cei ai companiilor de asigurări.

Radio România Actualități a transmis că acest proiect de lege depus la Senat conţine şi alte măsuri discutate, cum ar fi posibilitatea suspendării efectelor contractului RCA, certificatul de daună şi monitorizarea electronică prin reţeaua de camere de supraveghere în trafic a valabilităţii asigurării.

Şi premierul Marcel Ciolacu a evidenţiat că noua soluţie privind preţul poliţei RCA funcţionează şi a menţionat că în doar câteva zile au fost emise peste 700 de oferte al căror preţ nu depăşeşte tariful recomandat de 9.000 de lei pentru camioanele de marfă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax